Cercador

Tots els relats de Onofre Bou Vila

  • Fon i forja

    Onofre Bou Vila - 25-02-2011 - 1587 Lectures - 6 comentaris
    Temps estimat: 1 minut

    ...o Oda a l'antropologia; o Elogi del poder de la poesia; o De l'art de forjar; en definitiva, una reflexió sobre la poesia que en rebutja el discurs vacu i n'exalça el poder creatiu, descobridor, revelador de tot el que hom vulgui investigar. més

l´Autor

Foto de perfil de Onofre Bou Vila

Onofre Bou Vila

1 Relats

6 Comentaris

1587 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
sobre mi? tinc un blog filosòfic; llumdejoker.blogspot.com Encara dubto si estudiar ciències, lletres, filosofia o teatre, i em manquen uns tres mesos per decidir-ho.

És curiós que no mostris biografia, et diran. Un espai en blanc per escriure-hi; l'únic en el qual se't demana explícitament que parlis de tu, només de tu. El somni de tot escriptor! No t'atrau? No tens ganes d'omplir-lo de cites iròniques, de ben simulada modèstia, de fantasiosa hipèrbole? O hi pots esquitllar els versos que fan que et consideris, ufanós, poeta! Fins podries delectar l'audiència amb una d'aquelles frases ambigües, potents, que ressonen fort dins l'ànima, tu saps, per la seva pròpia vacuïtat, però que al cap i a la fi, tant bé sonen! Et faria interessant, rocambolesc; un punt irònic, amb aquella gota de colorant sarcàstic que tant adequadament tinta el got del propi ego; que el fa semblar merescut! De debò, diran, no entenc com deixes l'espai de la biografia en blanc!

Bé, respondràs, és que no l'hi deixo pas.